Yritys

LVI MiHa Oy

Paikallista LVI osaamista yli 30 vuoden kokemuksella

Olemme Kuopion alueen johtava LVI-yritys, joka tarjoaa laadukasta palvelua vankalla kokemuksella. Tarjoamme asiakkaillemme – yksityisille, yrityksille, kunnille ja taloyhtiöille – laadukkaita ja monipuolisia LVI-ratkaisuja.

Yli 30 vuoden kokemuksemme alalta on opettanut meille, että jokainen kotitalous on ainutlaatuinen, ja siksi tarjoamme yksilöllisiä palveluja vastaamaan juuri sinun tarpeitasi.

Vuosien kokemuksella varustettuna olemme toteuttaneet lukuisia LVI-projekteja niin yksityisille kuin yritysasiakkaillekin Kuopion ja sen ympäristön alueella.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa lämmitys-, vesi- ja ilmastointiasennukset sekä huollot ja korjaukset. Otamme jokaisen projektin henkilökohtaisesti ja pyrimme aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Luotettavuus, tarkkuus ja kustannustehokkuus ovat arvoja, jotka ohjaavat toimintaamme päivittäin.

Ota yhteyttä LVI MiHaan, kun tarvitset luotettavaa ja ammattitaitoista LVI-palvelua Kuopion alueella.

  1. Kokemus ja asiantuntemus: Olemme vuosien varrella hioneet LVI-alan osaamistamme ja teknistä tietotaitoamme. Asiantuntevat tiimimme jäsenet ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka tuntevat alan uusimmat trendit ja tekniikat.
  2. Laatu ja tarkkuus: Emme tyydy pelkästään hyvään – pyrimme aina tarjoamaan palveluita, jotka ylittävät odotuksesi. Laadukkaat materiaalit ja huolellinen työnjälki ovat meille kunnia-asia.
  3. Kattava palveluvalikoima: Tarjoamme monipuoliset LVI-palvelut, olipa kyseessä sitten lämmitysjärjestelmän asennus, ilmanvaihdon huolto tai putkiremontti. Hoidamme kaikki LVI-järjestelmien osa-alueet ammattitaidolla.
  4. Henkilökohtainen palvelu: Ymmärrämme, että jokainen kotitalous on erilainen. Kuuntelemme tarpeitasi ja tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka sopivat juuri sinulle.
  5. Pysyvä suhde: Haluamme olla pitkäaikainen kumppanisi LVI-asioissa. Siksi panostamme hyvään kommunikaatioon, luottamukseen ja avoimeen vuorovaikutukseen.