Lämmitys

Toimiva, kiinteistön kokoon ja käyttöön oikein mitoitettu lämmitysjärjestelmä on mukavan asumisen ja olemisen kannalta keskeisen tärkeä asia.

Meiltä lämmitysjärjestelmät

Yrityksemme asentaa ammattitaidolla erilaisia lämmitysjärjestelmiä niin uusiin kuin jo olemassa oleviin kohteisiin. Erikoisalaamme ovat maalämpöpumput, mutta suoritamme myös mm. ilmalämpöpumppujen ja ilma-vesilämpöpumppujen asennukset. Meiltä saat myös nykyään hyvin suositut vesikiertoiset lattialämmitykset valmiiksi asennettuina.

Kun ajatellaan kotia tai toimitilaa, yksi ensimmäisistä asioista, joka tulee mieleen, on mukavuus. Ja mitä olisi mukavuus ilman oikeanlaista lämpötilaa? Lämmitysjärjestelmä on sydän jokaisessa rakennuksessa, ja me ymmärrämme sen merkityksen.

Miksi valita meidän lämmitysjärjestelmäpalvelumme?

  1. Energiatehokkuus: Meidän tarjoamamme järjestelmät ovat markkinoiden huipputeknologiaa, mikä tarkoittaa suuria säästöjä energiakustannuksissa. Sijoitus meidän järjestelmäämme maksaa itsensä takaisin lyhyessä ajassa.
  2. Luotettavuus: Emme tee kompromisseja laadun suhteen. Käyttämämme laitteet ovat alan johtavilta valmistajilta ja ne on testattu toimimaan kovissakin olosuhteissa.
  3. Räätälöity ratkaisu: Tiedämme, että jokainen rakennus ja jokainen asiakas on erilainen. Sen vuoksi suunnittelemme ja asennamme järjestelmän, joka on juuri sinun tarpeitasi varten.
  4. Asiantuntija-asennus: Asentajamme ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka takaavat, että järjestelmä asennetaan oikein ja turvallisesti.
  5. Jatkuva tuki: Myynti ei pääty asennukseen. Tarjoamme jatkuvaa tukea ja huoltopalvelua varmistaaksemme, että järjestelmäsi toimii optimaalisesti vuodesta toiseen.

Pohdi hetki – kuinka paljon arvostat mukavuutta? Kuinka paljon arvostat säästöjä energiakustannuksissa? Me olemme täällä tarjoamassa ratkaisua, joka yhdistää nämä kaksi asiaa. Ota askel kohti mukavampaa ja tehokkaampaa tulevaisuutta.

Ilmalämpö­pumppu

Ilmalämpöpumpulla voit lämmittää ja viilentää omakotitalot, kesämökit ja muut tilat helposti. Ilmalämpöpumppu tuottaa säästöjä olemassa olevasta lämmitysjärjestelmästäsi riippumatta. Edustamme markkinoiden johtavia tuotemerkkejä. Asennamme ja huollamme kaikki laitteet koulutettujen ja sertifioitujen asentajiemme toimesta. Hyvän valikoiman ja asiantuntijamme avulla löydämme tarpeisiisi juuri parhaiten sopivan ilmalämpöpumpun. Ilmalämpöpumpun hankinta onnistuu meidän kautta helposti, koska saat laitteen, asennuksen ja huollon meiltä, eikä muita osapuolia tarvita.

Miksi hankkia ilmalämpöpumppu?

Energiatehokkuus

Ilmalämpöpumppu on tehokas tapa säästää rahaa energialaskuissa. Se hyödyntää ulkoilman energiaa lämmittääkseen tai viilentääkseen asuntoa, mikä voi vähentää lämmitys- ja jäähdytyskustannuksianne jopa 30%. Tämä tarkoittaa, että investointinne ilmalämpöpumppuun maksaa itsensä takaisin lyhyessä ajassa.

Käyttömukavuus

Modernit ilmalämpöpumput ovat helppokäyttöisiä ja niitä voidaan ohjata etänä älypuhelimen tai tabletin kautta. Voitte säätää lämpötilaa ja muita asetuksia missä ja milloin tahansa, mikä lisää merkittävästi käyttömukavuutta.

Ympäristöystävällisyys

Ilmalämpöpumput ovat yksi markkinoiden ympäristö­ystävällisimmistä lämmitys- ja jäähdytysratkaisuista. Ne vähentävät fossiilisten polttoaineiden tarvetta ja alentavat CO2-päästöjä, mikä edistää kestävää kehitystä ja auttaa suojelemaan ympäristöä.

Parantaa sisäilman laatua

Ilmalämpöpumppu ei ainoastaan lämmitä ja viilennä, vaan myös puhdistaa sisäilmaa. Se poistaa ilmasta pölyn, homeen, siitepölyn ja muita epäpuhtauksia, mikä luo terveellisemmän ja mukavamman ympäristön kotiinne tai toimistoonne.