Ilmanvaihto ja jäähdytys

Meiltä kaikki ilmastointityöt

Saat meiltä kaikki ilmastointityöt Pohjois-Savon alueella uudis- ja saneerauskohteisiin.

llmanvaihto suunnitellaan aina kohdekohtaisesti, jotta se toimii tehokkaasti ja tarkoituksenmukaisesti. Ilmastoinnin asennusten lisäksi saat meiltä ilmanvaihdon säätötyöt, jolla ilmanvaihdon toimivuus varmistetaan. Ilmanvaihtoa kannattaa huollattaa säännöllisesti, jotta ilmanvaihtojärjestelmän toimivuus voidaan taata.

Soita ammattilaiselle heti, kun huomaat puutteita laitteistossa tai sisäilman laadussa.

Ilmastoinnin asennustyöt kattavat mm:

  • Uudis- sekä saneerauskohteiden ilmastointijärjestelmien säädöt sekä muut asennustyöt
  • Ilmamäärien säätämiset
  • Kanavaeristykset ja vaadittavat pellitykset
  • Rasvakanavien puhdistukset

Toteutamme ravintoloiden ja keittiöiden rasvakanavien puhdistus- sekä suodattimien puhdistustöitä Pohjois-Savossa. Ammattikeittiöiden rasvakanavien ja ilmastoinnin puhdistus on tärkeää sekä hygienia- että paloturvallisuussyistä. Rasvakanava on keittiön ilmanvaihtokanava. Sen kautta keittiöstä häviävät erilaiset tuoksut ja mahdolliset käryt. Puhdistamme muun nuohouksen yhteydessä poistoilmapuhaltimet tai huippuimurit.

Ilmanvaihdon mittaus- ja säätötyöt

Teemme ilmanvaihdon mittaus- ja säätötöitä. Mittauksista tehdään virallinen mittaus­pöytäkirja. Terveellisen sisäilman sekä rakenteiden toimivuuden ja energia­tehokkuuden kannalta on erittäin tärkeää, että kiinteistön ilmanvaihto­järjestelmä on suunniteltu ja tasapainotettu oikein.Toimiva ilmanvaihto saadaan aikaiseksi erilaisten mittauksien ja säätöjen avulla. Ilmanvaihtoon tehtävät muutokset ja muut toimenpiteet parantavat sisäilman­laatua huomattavasti. Oikein toimiessaan ilmanvaihto lisää myös koneiden ja kiinteistön käyttöaikaa.

Ilmanvaihtokoneet

Myymme, huollamme ja korjaamme erilaiset ilmanvaihto­koneet. Avustamme aina asiakasta sopivan ilmanvaihtokoneen valinnassa, ja suoritamme koneen asennuksen ammattitaidolla