LVI-työt Nilsiä

LVI-työt Nilsiässä

Suunnitteletko rakentamista tai putkiremonttia Nilsiän alueella? Toteutamme lvi-työt Nilsiän alueella, kustannustehokkaasti avaimet käteen pakettina.

Miksi valita meidät?

 • Kokemusta lvi-töistä yli 20 vuotta
 • Olemme kotimainen yritys

Meiltä kiinteistösi saa kaiken tarvittavan LVI palveluihin liittyen, kuten mm.

 1. Lämmitys
 2. Käyttövesi
 3. Ilmanvaihto
 4. Suunnittelu
 5. Putkiremontti
 6. Valvonta

Mikäli tarpeesi on esimerkiksi joku näistä on kyllä, ole yhteydessä, me autamme!

LVI-työt Nilsiä

Lämmitys

Yrityksemme asentaa ammattitaidolla erilaisia lämmitysjärjestelmiä niin uusiin kuin jo olemassa oleviin kohteisiin. Erikoisalaamme ovat maalämpöpumput, mutta suoritamme myös mm. ilmalämpöpumppujen ja ilma-vesilämpöpumppujen asennukset. Meiltä saat myös nykyään hyvin suositut vesikiertoiset lattialämmitykset valmiiksi asennettuina.

Kun ajatellaan kotia tai toimitilaa, yksi ensimmäisistä asioista, joka tulee mieleen, on mukavuus. Ja mitä olisi mukavuus ilman oikeanlaista lämpötilaa? Lämmitysjärjestelmä on sydän jokaisessa rakennuksessa, ja me ymmärrämme sen merkityksen.

Käyttövesi

Oletko rakentamassa omakotitaloa tai uutta toimitilaa yrityksellesi?

Laadukas ja toimiva käyttövesijärjestelmä on hyvän asumisen perusedellytys, käyttövesi on olennainen osa kodin toimivuutta ja mukavuutta. Tarjoamme käyttövesi palveluita, jotka auttavat ylläpitämään optimaalista sisäilman laatua, energiatehokkuutta ja vedenkäyttöä.

Asiantuntevat ammattilaisemme ovat valmiina auttamaan kaikissa käyttöveteen liittyvissä asioissa, teemme uusien vesijärjestelmien asennukset sekä vanhojen järjestelmien korjaukset.

Asennamme kaikenlaisiin uudiskohteisiin laadukkaat ja varmatoimiset käyttövesijärjestelmät. Käytämme asennustöissä tunnettujen valmistajien testattuja putkia, liitoskappaleita, läpivientiosia ja muita tarvikkeita, joten asennustöidemme laatuun voi luottaa.

Kun ajatellaan kotia tai toimitilaa, yksi ensimmäisistä asioista, joka tulee mieleen, on mukavuus. Ja mitä olisi mukavuus ilman oikeanlaista lämpötilaa? Lämmitysjärjestelmä on sydän jokaisessa rakennuksessa, ja me ymmärrämme sen merkityksen.

Ilmanvaihto

Saat meiltä kaikki ilmastointityöt Kuopion alueella uudis- ja saneerauskohteisiin.

llmanvaihto suunnitellaan aina kohdekohtaisesti, jotta se toimii tehokkaasti ja tarkoituksenmukaisesti. Ilmastoinnin asennusten lisäksi saat meiltä ilmanvaihdon säätötyöt, jolla ilmanvaihdon toimivuus varmistetaan. Ilmanvaihtoa kannattaa huollattaa säännöllisesti, jotta ilmanvaihtojärjestelmän toimivuus voidaan taata.

Soita ammattilaiselle heti, kun huomaat puutteita laitteistossa tai sisäilman laadussa.

Meiltä saat LVI suunnittelun

Suunnittelemme kiinteistösi LVI tekniikat lämmityksen, jäähdytyksen, ilmanvaihdon, käyttövesien ja viemäreiden osalta.

LVI suunnittelulla on merkittävä rooli kiinteistön ja ihmisten hyvinvoinnin kannalta. Kiinteistöön oikein suunnitellut LVI tekniikat varmistavat ihmisten ja rakennuksen hyvinvoinnin.

Mietityttääkö paljonko putkiremontti maksaa?

Kodin putkiston tekninen käyttöikä on 25-50 vuotta materiaaleista ja rakennusajankohdasta riippuen. Lattia- ja seinärakenteiden sisässä kulkevan putkiston kunto on suositeltavaa tarkistaa viimeistään silloin, kun sen ikä ylittää 30 vuotta.

 • Sinä tunnet kiinteistösi, me tunnemme käyttövesi- ja lämpöverkkojärjestelmät. Yhdessä keskustellen löydämme sopivat ratkaisut.
 • Sinun ei tarvitse jättää asioita arvauksen varaan, me kerromme asiantuntevan arviomme putkistosi nykykunnosta.
 • Olemme kartoituskäynnillä vain sinua ja kiinteistöäsi varten. Kysy meiltä, mikä mieltäsi askarruttaa.
 • Tarjoamamme putkikartoituspalvelu ei maksa mitään eikä velvoita sinua mihinkään.
 • Halutessasi laskemme sinulle 100% kiinteän putkiremontin hinnan.

Tilaa putkiremontti Nilsiään

Ota rohkeasti yhteyttä ja tilaa taatusti laadukas, ammattitaidolla toteutettu putkiremontti LVI-MiHalta. Aloita tästä – tilaa ilmainen kartoitus.

Käyttövesiputkiremontti

Käyttövesiputkiston läpi virtaa puhdasta vettä arjen eri tarpeisiin. Nykyaikaisissa kodin käyttövesijärjestelmissä käytetään kestävää komposiittiputkea. Tässä putkimateriaalissa yhdistyvät muovi- ja metalliputken parhaat piirteet ja siisti ulkopinta sopii pinta-asennukseen.

Veden jakelusta huolehtivat käyttövesijärjestelmään kuuluvat vesikalusteet, kuten hanat ja suihkut. Modernit vesikalusteet nykyaikaistavat kodin ilmeen, eikä vanhoille vuotaville hanoille tyypillistä pisaroiden tiputtelua tarvitse kuunnella.

Lämpöverkkoremontti

Toimiva kiinteistön lämmitysjärjestelmä on meille pohjoisissa olosuhteissa asuville lähes elinehto. Toimiva lämpöverkkojärjestelmä rakentuu kiinteistön lämminvesivaraajasta siisteinä putkilinjoina aina vesikiertoisiin lämpöpattereihin asti. Suosittu valinta lämpöverkkoputkistoksi on kestävä komposiittiputki.

Lämpöverkkoputkisto siirtää lämpimän veden pattereihin, jotka huolehtivat kodin lämmönjakelusta. Pattereista lämpö siirtyy asukkaiden iloksi jokaiseen huoneeseen.

KVV- ja IV-valvojaksi LVI-MiHa

Kiinteistössä tehtävät luvanvaraiset vesi-, viemäri- ja ilmanvaihtotyöt edellyttävät nimettyä erityistyöjohtajaa KVV- ja IV-valvojaa.

KVV- ja IV-valvoja vastaa ja valvoo, että kohteen työt vesi-, viemäri- ja IV-tekniikan osalta ovat turvallisia, terveellisiä, käyttökelpoisia ja viranomaismääräysten mukaisesti toteutettuja.